Gönülçelen Kamera Arkası

Gönülçelen dizisinin kamera arkası görüntüleri elimize ulaştığı zaman sizinle paylaşıcaz. gönülçelen severler dizi hakkındaki görüşlerinizi paylaşın bizimle.
Diziyi nasıl buluyorsunuz. Eksikleri ve iyi tarafları neler. Dizide nasıl değişiklikler yapılmalı. Bizimle paylaşın görüşlerinizi.




gönülçelen , gönülçelen dizisi , gönülçelen izle , gönülçelen dizisi izle , gönülçelen dizi , gönülçelen oyuncuları , gönülçelen dizisi oyuncuları

6 yorum:

cansell dedi ki...

şahane bir dizi. hakkında çıkan bir sürü olumsuz yoruma bi anlam veremiyorum. bazen sadece izlemeyi ve eğlenmeyi bilmek gerek. umarım uzun uzun yıllar bu diziyi keyifle izleriz. NOT: cansel elçine bakmaya doyamıyorum. hayatıma hoşgeldin:)

Adsız dedi ki...

çok güzel bi dizi emeğinize sağlık,oyuncular muhteşem,sanki gerçek gibi etkileyici.hiç bitmesin istiyo insan... tuba ve cansel harikasınız allah yolunuzu açık etsin..

Adsız dedi ki...

harika bir dizide diyebilirim zevkle izliyorum ve izlerkende çok büyük bir haz alıyorum.bide o cansel yokmu bayılıyorum ona herşeiyinle süpersin cansel elçin

Adsız dedi ki...

yaaaaaaaa birazda görüntü falan koyun ya set arkası görüntülewrini

Adsız dedi ki...

cansel elçin cok yhakısılı yha:)

Adsız dedi ki...

BENCE SÜPER BİR DİZİ CANSEL ELÇİN VE TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN HAYRANIYIM.İKİSİ DE ÇOK BAŞARILI. CANSEL ELÇİN YAKIŞIKLI TUBA BÜYÜKÜSTÜN GÜZEL...BENCE ÇOK YAKIŞAN ÇİFTLER. UMARIM DİZİ YILLAR BOYUNCA SÜRER.GÖNÜLÇELENİ ÇOK SEVİYORUMM.

Yorum Gönder